SRANANG FLAVOURS BREDA

SRANANG FLAVOURS BREDA Lekker & Snel

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 175 beoordelingen
7 apr 2021 om 10:50 Lekker eten en werd snel geleverd!
4 apr 2021 om 18:47 Het was heel lekker vooral aanrader de cake...wow topper
3 apr 2021 om 9:27 Was Niet te eten. Bami had geen smaak. Kip had geen smaak. Eten was koud. Ik weet zeker dat ze hier aan opwarmen in de magnetron doen. Bewaar je geld.
29 mrt 2021 om 7:17 Eten was echt lekker. Goede roti, lekker vlees. Bezorging stipt op tijd,
23 mrt 2021 om 20:36 Het eten was goed warm en zeker genoeg. Voor ons zou er wel wat meer masala gebruikt mogen worden!
9 mrt 2021 om 23:53 Ik schrijf zelf zelden een beoordeling maar ik vind het mijn morele plicht om dit te delen. Er zat een lange zwarte haar in de kip: gadverdamme! Ook duurde de bezorging bijna 2 uur, sperziebonen ipv kouseband, samengevat: nooit meer, vuilnisbak, haar, bah
6 mrt 2021 om 7:11 Roti echt top. Heerlijk warm bezorgd en een heerlijke smaak.
5 mrt 2021 om 20:12 Heerlijk, de perfecte Surinaamse roti doksa( eendenvlees). Doksa of doski weet ik niet, maar is heerlijk.
5 mrt 2021 om 16:06 Wel lekker, maar helaas niet helemaal warm
16 feb 2021 om 20:55 Super weinig, bakjes zijn half vol. Totaal niet je geld waard en smaak ook ver te zoeken. Ik bestel hier in iedergeval nooit meer wat.
12 feb 2021 om 23:06 Top!
9 feb 2021 om 19:25 Heerlijk gegeten alles lekker vers en netjes verpakt zeker waard om nog eens te bestellen